מרק מינסטרונה עם פסטה טרייה וכורכום

משאירים מעט קוביות ירקות בסיר המרק ומחזירים לאש. מוסיפים פסטה טרייה וענף רוזמרין ומבשלים כ-20 דקות נוספות על אש בינונית. צילום הילה וייס
הבלוגרית הילה וייס ('אהבה יומיומית') מציעה עבור יצרנית הפסטה 'פסטה ריקו' מתכון למרק המתאים במיוחד לימי החורף הקרים עם פסטה טרייה מחיטת דורום איכותית, כורכום וירקות טריים

מצרכים ל-4-6 מנות

3 עגבניות בשלות

1 זוקיני בינוני

1/2 כרובית טרייה

1 בצל בינוני

2 גזרים

1 בטטה

1 ענף סלרי

4 שיני שום

1/2 כוס פסטה טרייה כמו של פסטה ריקו (בוסיאטה, פנה, מחיטה מלאה)

1/2 כפית כורכום טרי מגורד

1/4 כוס פרמז'ן מגורד

3 כפות שמן זית

4 כוסות מים

1/2 כפית מלח גס

קורט פלפל שחור גרוס

אופציונלי: ענף רוזמרין

צילום הילה וייס

אופן ההכנה

קוצצים את כל הירקות לקוביות קטנות.

בסיר מחממים שמן זית ומוסיפים את הכורכום.

מערבבים דקה, מוסיפים את כל הירקות ומערבבים.

מבשלים על אש גבוהה במשך כ- 5 דקות.

מכסים במים, מוסיפים מלח גס ומכסים.

מבשלים על אש גבוהה כ- 20 דקות.

טוחנים חצי מכמות המרק עם מוט בלנדר.

משאירים מעט קוביות ירקות בסיר ומחזירים לאש.

מוסיפים פסטה טרייה וענף רוזמרין.

מבשלים כ- 20 דקות נוספות על אש בינונית.

מערבבים פנימה את הפרמז'ן ופלפל שחור ומגישים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר