מרק סלק

מגישים חם עם שמנת חמוצה או יוגורט לגרסה חלבית, או בלעדיהם לגרסה צמחונית או טבעונית. צילום אפיק גבאי
מתכון למרק של שטראוס טעם הטבע לקראת החורף שבפתח

מצרכים

1 אריזה סלקים מבושלים כמו של טעם הטבע

2 גזרים קלופים

1 בצל קלוף

1 כף שמן זית

2 ליטר מים רותחים

1 כף אבקת מרק

מלח ופלפל שחור

2 כפות רסק עגבניות

צילום אפיק גבאי
צילום אפיק גבאי

אופן ההכנה

מגרדים את הסלקים על פומפייה ומעבירים לסיר המרק.

מגרדים את הבצל והגזר ומעבירים גם אותם לסיר.

מוסיפים כף שמן זית ומטגנים עד שהגזרים מתחילים להתרכך – בערך 8-10 דקות.

מוסיפים מים רותחים, אבקת מרק, מלח, פלפל ורסק עגבניות.

מבשלים במשך 30 דקות או עד שהגזרים רכים לגמרי.

הגשה

מגישים חם עם שמנת חמוצה או יוגורט (ניתן להשתמש ביוגורט דל לקטוז) לגרסה חלבית, או בלעדיהם לגרסה צמחונית או טבעונית.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר