משולשי טורטייה אפויים

ממלאים כל משולש בגבינה ובזיתים. טובלים בביצה טרופה ובפירורי לחם
מתכון של מותג מאסטר שף לארוחה קלה להכנה ומהירה המתאים לארוחת ערב לכל המשפחה או כנשנוש

מצרכים

3 יחידות טורטייה כמו של מאסטר שף

300 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

½ כוס טבעות זיתים

לציפוי

ביצה טרופה

פירורי לחם זהב או פאנקו שום כמו של מאסטר שף

אופן ההכנה

חוצים כל טורטייה לחצי ומקפלים כל חצי לצורת משולש.

ממלאים כל משולש בגבינה ובזיתים.

טובלים בביצה טרופה ובפירורי לחם (כפי שעושים שניצל).

מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה כשהחלק המקופל מופנה כלפי מטה.

מרססים במעט שמן ואופים בתנור שחומם ל-200 מעלות במשך 15 דקות.

הגשה

מגישים בליווי ירקות טריים וגבינות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר