חומרים ל-4 מנות
4 עלי טורטייה בקוטר 25 ס"מ כמו של מאסטר שף
200 גרם גבינה צהובה או מוצרלה מגוררת
זיתים מגולענים או בצל מטוגן או פטריות או תירס – או גם וגם
לרוטב עגבניות
1 קופסה עגבניות מרוסקות כמו של מאסטר שף
1 רסק עגבניות קטן
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
חצי כפית אורגנו יבש
אופן ההכנה
מבשלים את חומרי הרוטב בסיר 10 דקות ליצירת רוטב במרקם סמיך.
מניחים טורטייה במחבת חמה, מורחים עליה את הרוטב, מפזרים גבינה ותוספות.
מניחים טורטייה שניה. קולים משני הצדדים עד שהגבינה נמסה.
אפשר להכין מספר קומות.
הגשה
מגישים חם.