סאנדיי עוגיות במילוי גלידה

כשהעוגיות קרות שמים בכל עוגייה גלידה כמו של בן&ג'ריס. מזלפים מלמעלה רוטב שוקולד. מקשטים בתוספת שאוהבים ומגישים
מותג גלידות הפרמיום בן&ג'ריס בן מציע מתכון למנה אחרונה שתפתיע ותרשים את האורחים: קינוח סאנדיי עוגיות במילוי גלידה. מתכון קל להכנה ובלתי נשכח שישאיר לאורחים 'טעם של עוד'

רכיבים ל-12 סאנדייס ואופן ההכנה

מחממים מראש את התנור.

מכינים בצק עוגיות אהוב לפי מתכון שיש לכן.ם.

מחלקים את הבצק ל- 12 כדורים בעזרת סקופר גלידה.

מניחים כדור בכל שקע בתבנית מאפינס.

בעזרת מיכל תבלין לוחצים על מרכזה של כל תבנית עם עוגייה, כך שנוצרת "כוס" עמוקה.

אופים בהתאם להוראות המתכון.

כשאפוי מוציאים מהתנור להתקרר.

מצננים את העוגיות בתוך התבנית למשך 10 דקות.

בעדינות מוציאים כל אחת מהן ונותנים לה להתקרר.

כשהעוגיות קרות שמים בכל עוגייה גלידה כמו של בן&ג'ריס.

מזלפים מלמעלה רוטב שוקולד.

מקשטים בתוספת שאוהבים ומגישים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר