סביצ'ה טריקולור

שף אלי פרץ מ"אוכל ביתי ניר עציון" המתמחה בשירותי הסעדה ואספקת אוכל מוכן לחברות, שוק מוסדי ומקצועי, מציע מנת פתיחה מיוחדת וצבעונית הכוללת: סביצ'ה דג סלמון, טפנד זיתים, מוס אבוקדו, ומוס פלפלים קלויים על האש.   סביצ'ה דג סלמוןחומרים:חצי ק"ג פילה סלמון ללא עוררבע כוס שמן זיתכף מלח עבה אטלנטישן שום כתושהכפית פלפל גרוסגבעול תימין קצוץחצי כוס פטרוזיליה קצוצהמיץ לימון טרי מ- 2 לימונים   אופן ההכנה: חותכים את הסלמון לקוביות קטנות.מערבבים את כל המרכיבים עם הסלמון.נותנים לתערובת לנוח כ- 20 דקות ומגישים.   טפנד זיתיםחומרים:קופסת שימורים של זיתים שחורים מגולעניםרבע כוס שמן זית   אופן ההכנה: טוחנים את המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת ממרח.מוס אבוקדוחומרים:1 אבוקדו1 ביצה קשהמיץ מחצי לימוןמעט מלחאופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים וטוחנים במעבד מזון לקבלת ממרח.   מוס פלפלים קלוייםחומרים:2-3 פלפליםרבע כוס שמן זיתכפית מלח1/4 כפית פלפלשן שום כתושהאופן ההכנה:קולים את הפלפלים בתנור, או אפשר גם לטגן. מקררים ומקלפים את הפלפלים ומוציאים את כל הגרעינים.מערבבים את כל המרכיבים יחד עם הפלפלים בקערת מעבד מזון לקבלת ממרח.מומלץ להגיש עם לחם קלוי.

שף אלי פרץ מ"אוכל ביתי ניר עציון" המתמחה בשירותי הסעדה ואספקת אוכל מוכן לחברות, שוק מוסדי ומקצועי, מציע מנת פתיחה מיוחדת וצבעונית הכוללת: סביצ'ה דג סלמון, טפנד זיתים, מוס אבוקדו, ומוס פלפלים קלויים על האש.

 

סביצ'ה דג סלמון
חומרים:

חצי ק"ג פילה סלמון ללא עור
רבע כוס שמן זית
כף מלח עבה אטלנטי
שן שום כתושה
כפית פלפל גרוס
גבעול תימין קצוץ
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מיץ לימון טרי מ- 2 לימונים

 

אופן ההכנה:
חותכים את הסלמון לקוביות קטנות.
מערבבים את כל המרכיבים עם הסלמון.
נותנים לתערובת לנוח כ- 20 דקות ומגישים.

 

טפנד זיתים
חומרים:

קופסת שימורים של זיתים שחורים מגולענים
רבע כוס שמן זית

 

אופן ההכנה:
טוחנים את המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת ממרח.

מוס אבוקדו
חומרים:

1 אבוקדו
1 ביצה קשה
מיץ מחצי לימון
מעט מלח

אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים וטוחנים במעבד מזון לקבלת ממרח.

 

מוס פלפלים קלויים
חומרים:

2-3 פלפלים
רבע כוס שמן זית
כפית מלח
1/4 כפית פלפל
שן שום כתושה

אופן ההכנה:
קולים את הפלפלים בתנור, או אפשר גם לטגן.
מקררים ומקלפים את הפלפלים ומוציאים את כל הגרעינים.
מערבבים את כל המרכיבים יחד עם הפלפלים בקערת מעבד מזון לקבלת ממרח.

מומלץ להגיש עם לחם קלוי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר