חומרים ל-16 סופגניות
3 וחצי כוסות קמח – תערובת ללא גלוטן
6 ורבע כפות סוכר
1 וחצי כף שמרים יבשים
2 כוסות מים
1/5 כוס שמן קנולה
1 כפית מלח
אופן ההכנה
להכניס לקעת המיקסר את התערובת ללא גלוטן, סוכר ושמרים יבשים.
לערבב במהירות נמוכה.
תוך כדי ערבוב להוסיף למיקסר את הנוזלים במשך 2 דקות.
להוסיף את המלח.
לערבב במהירות בינונית במשך 5 דקות נוספות עד בלת בצק אחיד.
אפייה
לחמם התנור ל-205-215 מעלות.
לאפות כ-11-14 דקות.
ציפוי וקישוט
יש קשת רחבה של קישוטים אפשריים:
ציפויי שוקולד לבן או חום, סוכריות ורדים, סוכריות פנינים, קרם לקישוט ועוד.