סופגניות ללא גלוטן אפויות בתנור

יש קשת רחבה של קישוטים אפשריים: ציפויי שוקולד לבן או חום, סוכריות ורדים, סוכריות פנינים, קרם לקישוט ועוד. צילום ביגה
גם לצליאקים מגיע סופגניות טעימות מיוחדות ויפות. רן בן דוד הקונדיטור הראשי של רשת קפה ביגה מציע את המתכון שלו לסופגניות אווריריות ללא טיגון

חומרים ל-16 סופגניות  

3 וחצי כוסות קמח – תערובת ללא גלוטן   

6 ורבע כפות סוכר    

1 וחצי כף שמרים יבשים  

2 כוסות מים

1/5 כוס שמן קנולה  

1 כפית מלח  

צילום ביגה

אופן ההכנה

 להכניס לקעת המיקסר את התערובת ללא גלוטן, סוכר ושמרים יבשים.

לערבב במהירות נמוכה.

תוך כדי ערבוב להוסיף למיקסר את הנוזלים במשך 2 דקות.

להוסיף את המלח.

לערבב במהירות בינונית במשך 5 דקות נוספות עד בלת בצק אחיד.

אפייה

לחמם התנור ל-205-215 מעלות.

לאפות כ-11-14 דקות.

ציפוי וקישוט

יש קשת רחבה של קישוטים אפשריים:

ציפויי שוקולד לבן או חום, סוכריות ורדים, סוכריות פנינים, קרם לקישוט ועוד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר