סופגנייה קלאסית במילוי ריבה

ממלאים שקית זילוף/מזרק בריבת תות. ממלאים את הסופגנייה בריבה ומוסיפים נגיעת ריבה בחלקה העליון. צילום אסף לוי
רשת קפה גרג מציעה בסניפיה מגוון סופגניות במילויים כמו שוקולד וריבת חלב, וחולקת איתנו מתכון לסופגנייה במילוי קלאסי של ריבה שרובנו מעדיפים

חומרים

1 ק"ג קמח

50 גרם שמרים טריים או 20 שמרים יבשים

300 מ"ל חלב או מים

100 גרם סוכר

3 ביצים

100 גרם מחמאה או חמאה

1 כף ברנדי

ריבת תות

אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה

בקערת המיקסר מערבבים קמח ושמרים.

מוסיפים את החלב/מים, סוכר, ביצים, חמאה/מחמאה וברנדי.

לשים במהירות בינונית כ- 7 דקות עד לקבלת בצק חלק.

מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים עד להכפלת הנפח.

מחלקים את הבצק לכדורים במשקל של 40 גרם.

מניחים על משטח משומן ומכסים בעדינות בניילון להתפחה נוספת.

מחממים שמן בסיר (טיגון עמוק).

מרימים את הסופגניות בזהירות לסיר עם השמן.

מטגנים כ- 2 דקות מכל צד ומניחים על נייר סופג.

ממלאים שקית זילוף/מזרק בריבת תות.

ממלאים את הסופגנייה בריבה.

מוסיפים נגיעת ריבה בחלקה העליון של הסופגנייה.

מפזרים אבקת סוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר