סורבה רענן של קוקוס ונענע

בעזרת כף גלידה לוקחים כדורים מהסורבה ומסדרים בכוסות הגשה. ניתן לעטר בעלי נענע טריים, גרידת שוקולד או כל תוספת אחרת לבחירתכם
המומחים של מותג מכשירי החשמל הבינלאומי Beko עים קינוח מרענן לארוחות ראש השנה וחגי תשרי בהם מחפשים מתכונים חדשים, קלים וטעימים שלא ישאירו את האורחים אדישים למראה ולטעם של המנות

רכיבים

1 מכל שמנת מתוקה 10% שומן (לטבעוניים – שמנת צמחית)

3 כפות אבקת סוכר

2 כוסות קוקוס טחון

1/2 צרור נענע – רק העלים

 

אופן ההכנה

יוצקים את השמנת ו- 3 כפות אבקת סוכר לקערה שמתאימה למיקרוגל.

ממיסים במיקרו למשך 40 שניות.

מוציאים מהמיקרו ומערבבים היטב.

קוצצים את עלי הנענע במכשיר לקיצוץ עשבי תיבול.

מוסיפים את הקוקוס והנענע הטחונים לבלילת השמנת ומערבבים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים להקפאה למשך מספר שעות.

כ- 30 דקות לפני ההגשה מוציאים מההקפאה ונותנים לסורבה לנוח בטמפרטורת החדר.

הגשה

בעזרת כף גלידה לוקחים כדורים מהסורבה ומסדרים בכוסות הגשה.

ניתן לעטר בעלי נענע טריים, גרידת שוקולד או כל תוספת אחרת לבחירתכם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר