סטייק במרינדת ברביקיו עממי

ניתן ומומלץ להכין גם מנתחים סינטה (סירליון), שייטל (RUMP)מתכון להכנת 2 סטייקיםרכיבים:2 פרוסות סטייק אנטריקוט טרי "אדום אדום" (250-300 גר' כל אחת)רכיבים למרינדה:1/2 כוס קולה4 כפות גדושות קטשופ טבעי או חריף1 כפית סוכר1/2 כפית פלפל שחור גרוס1 שן שום גדולה כתושהאופן ההכנה:זמן הכנה לפני בישול 5 דקות, זמן טיגון אוצלייה בהתאם למידת ההכנה הרצויה.מערבבים את כל רכיבי המרינדה לתערובת אחידה.טובלים את הסטייקים במרינדה משני הצדדים, ומשרים למשך שעה אחת לפחות.לטיגון: מוזגים כ- 2 כפות שמן למחבת חם (רצוי במחבת עם תחתית עבה).מטגנים למידת ההכנה הרצויה.לצלייה על האש: מניחים את הסטייק על גבי הרשת וצולים עד לדרגת ההכנה הרצויה. במהלך הצלייה הופכים את הסטייק מצד לצד מספר פעמים.חשוב לשמור על מידת חום בינונית נמוכה.בוזקים מעט מלח גס מעל הסטייק מייד בתום הצלייה/טיגון.

ניתן ומומלץ להכין גם מנתחים סינטה (סירליון), שייטל (RUMP)
מתכון להכנת 2 סטייקים

רכיבים:
2 פרוסות סטייק אנטריקוט טרי "אדום אדום" (250-300 גר' כל אחת)
רכיבים למרינדה:
1/2 כוס קולה
4 כפות גדושות קטשופ טבעי או חריף
1 כפית סוכר
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 שן שום גדולה כתושה

אופן ההכנה:
זמן הכנה לפני בישול 5 דקות, זמן טיגון או
צלייה בהתאם למידת ההכנה הרצויה.

מערבבים את כל רכיבי המרינדה לתערובת אחידה.
טובלים את הסטייקים במרינדה משני הצדדים, ומשרים למשך שעה אחת לפחות.
לטיגון: מוזגים כ- 2 כפות שמן למחבת חם (רצוי במחבת עם תחתית עבה).
מטגנים למידת ההכנה הרצויה.
לצלייה על האש: מניחים את הסטייק על גבי הרשת וצולים עד לדרגת ההכנה הרצויה.
במהלך הצלייה הופכים את הסטייק מצד לצד מספר פעמים.
חשוב לשמור על מידת חום בינונית נמוכה.
בוזקים מעט מלח גס מעל הסטייק מייד בתום הצלייה/טיגון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר