סירות סביצ'ה סלמון

מתכון לסביצ׳ה סלמון במרינדה אסייתית ובהגשה מקורית ב״סירות״ בצל

מצרכים ל- 6 סועדים:
150 גרם קוביות סלמון טרי
1 בצל אדום חתוך לשישיות
1 מנגו טרי
כפית גינג'ר כבוש
קורט קארי
כפית חלב קוקוס
1/2 כפית חומץ בלסמי
1/2 כפית רכז רימונים
שום
תימין
לואיזה טרייה
3 יחידות של חלוקי נחל

אופן ההכנה:
משרים את הסלמון כרבע שעה בתחמיץ של חצי כפית חומץ בלסמי, חצי כפית רכז רימונים, שום, תימין ולואיזה טרייה.
חולטים את הבצל קלות במים ומלח ומצננים מיד במי קרח.
טוחנים מנגו טרי עם כפית ג'ינג'ר כבוש, קורט קארי וכפית חלב קוקוס.
מניחים מעט מהמנגו המוכן בתוך סירות הבצל כבסיס.
לאחר מכן ממלאים את הסירות עם כף קטנה בסלמון המושרה בתחמיץ.
מניחים את סירות הבצל על חלוקי הנחל במרכז הצלחת.
בעזרת בקבוק לחיץ מעטרים את הצלחת עם המשחה של המנגו ורכז רימונים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר