מרק אבוקדו קר

מוסיפים את האבוקדו, מלפפון, קישוא, מיץ מחצי לימון סחוט, בצל ירוק, כוסברה, שן שום אחת, מלח ופלפל לפי הטעם. מעבדים למרקם חלק של מרק. צילום Depositphotos
"חקלאי גרנות" – מגדלי אבוקדו ומשווקי פירות וירקות לרשתות המזון, מציעים מתכון מרענן למרק אבוקדו קר. מתאים למזג אוויר קיצי, קליל, עשיר בטעמים ובערכים תזונתיים וקל להכנה

מצרכים ל-3-4 מנות

1 אבוקדו קלוף וללא גלעין כמו של חקלאי גרנות

1/2 כוס אגוזי קשיו
1 מלפפון

1 קישוא

1/2 לימון סחוט למיץ

2-3 גבעולי בצל ירוק

חופן כוסברה

1 שן שום
קורט מלח
קורט פלפל

צילום Depositphotos

אופן ההכנה

טוחנים את אגוזי הקשיו במעבד מזון עד היווצרות מרקם חמאתי.

מוסיפים את האבוקדו, מלפפון, קישוא, מיץ מחצי לימון סחוט, בצל ירוק, כוסברה, שן שום אחת, מלח ופלפל לפי הטעם.

מעבדים למרקם חלק של מרק – ניתן לשלוט בסמיכות המרק על ידי הוספת מים.

מוזגים לקערית מרק (או כוסות).

מעטרים בכמה עלי כוסברה, קוביות פלפל אדום, בצל סגול וכף יוגורט לפי הטעם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר