סלט בטטה עשיר

מניחים בערימה במרכז הסלט את הצ'יפס בטטה. מפזרים שברי אגוזי מלך מעל הכל. צילום חיים יוסף
מתכון לסלט בטטה שקל להכין בבית מאת אלעד אמסלם, השף הראשי של רשת קפה גרג

רכיבים לסלט בטטה

2 בטטות

150 גר' גבינת פטה 5%

חופן אגוזי מלך

רכיבים לבסיס הסלט

מיקס חסות

גזר

כרוב לבן

כרוב סגול

מלפפון ירוק

עגבניות שרי

לרוטב לסלט

(ניתן לקנות רוטב ויניגרט הדרים מוכן)

¼ כוס שמן זית

½ כפית מלח

¼  כוס מיץ תפוזים

1 כפית חרדל גרגירים

2 כפות סילאן

אופן ההכנה

חותכים בטטה אחת קטנה לקוביות.

מכניסים הקוביות לתנור עד שמתרככות.

בעזרת קולפן מגלפים מהבטטה השנייה רצועות דקות – לאורך.

מחממים שמן בסיר וזורקים פנימה את רצועות הבטטה- טיגון קל עד להזהבה (צ'יפס בטטה).

חותכים גס את כל הירקות ומערבבים בקערה.

מערבבים את כל רכיבי הרוטב ביחד ויוצקים על הירקות החתוכים.

מפזרים את קוביות הבטטה על הסלט.

מגרדים בפומפייה גבינת פטה מעל הכל.

מניחים בערימה במרכז הסלט את הצ'יפס בטטה.

מפזרים שברי אגוזי מלך מעל הכל

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר