סלט עדשים

מערבבים את כל המרכיבים למעט השקדים והפרמז'ן. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים
מתכון של השף ירון שנבל עבור מסעדת קופינאס לתוספת עשירה וצבעונית לכל מנה, שיכולה לשמש גם כארוחה משביעה ומזינה בפני עצמה

מצרכים

חופן עלי כוסברה קצוצה

חופן עלי פטרוזיליה קצוצה

חופן עלי נענע

חופן  בצל ירוק קצוץ

100 גרם עדשים שחורות מבושלות

2 כפות  חמוציות

1 כף שקדים קלויים קצוצים

1 כף גבינת פרמז'ן קלופה

מצרכים לרוטב ויניגרט לימון

10 גר' או 1 כף לימון כבוש

30 גר' מיץ לימון או כף וחצי

1שן שום כתוש

20 גר' או 1 כפית סוכר

קורט מלח

קורט פלפל שחור

100 גר' או חצי כוס שמן זית

אופן הכנת הסלט

מערבבים את כל המרכיבים למעט השקדים והפרמז'ן.

יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.

מפזרים את השקדים והפרמז'ן מעל הסלט.

אופן הכנת הרוטב

מערבבים את כל המרכיבים למעט השמן בבלנדר.

תוך כדי הערבוב מזלפים את השמן בהדרגה.

ניתן לשמור בקירור עד 4 ימים.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר