סלט פסטה חגיגי

משלבים את הפסטה עם הירקות הטריים, העוף והפטריות. יוצקים את הרוטב ומערבבים. צילום אפיק גבאי
מותג ברילה מציע לקראת החגים מתכון לסלט פסטה חגיגי טעים ויפה. אם אתם רוצים להפתיע בסלט שיקשט את שולחן החג שלכם בלי הרבה מאמץ ויגרוף מחמאות – זה המתכון עבורכם

מרכיבים

1/2 חבילת פסטה פרפלה כמו של ברילה

סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים

4 פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות

200 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בגודל של כ- 2-3 ס"מ

100 גרם כרוב לבן חתוך לרצועות דקות

100 גרם כרוב אדום חתוך לרצועות דקות

2 גבעולי בצל ירוק קצוץ

2 כפות שמן זית

½ כפית מלח

1 כפית פפריקה

לויניגרט

4 כפות שמן זית

5 כפות חומץ בן יין

1 כף סילאן

1 שם שום כתושה

1 כפית חרדל דיז'ון

½ כפית פלפל שחור גרוס

1 כפית שטוחה מלח

לעיטור

100 גרם פקאן קלוי

50 גרם חמוציות

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
במחבת מניחים 2 כפות שמן זית ואת קוביות העוף, הפטריות המלח והפפריקה.

מערבבים ומטגנים עד להשחמה של קוביות העוף.

מסירים מהאש ומצננים.
מערבבים היטב את כל מרכיבי רוטב הויניגרט.
מרכיבים את הסלט

משלבים את הפסטה, הירקות הטריים, העוף והפטריות.
יוצקים את הרוטב ומערבבים.
מפזרים מעל פקאן קלוי וחמוציות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר