מרכיבים
1/2 חבילת פסטה פרפלה כמו של ברילה
סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
4 פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות
200 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בגודל של כ- 2-3 ס"מ
100 גרם כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
100 גרם כרוב אדום חתוך לרצועות דקות
2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
2 כפות שמן זית
½ כפית מלח
1 כפית פפריקה
לויניגרט
4 כפות שמן זית
5 כפות חומץ בן יין
1 כף סילאן
1 שם שום כתושה
1 כפית חרדל דיז'ון
½ כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית שטוחה מלח
לעיטור
100 גרם פקאן קלוי
50 גרם חמוציות
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
במחבת מניחים 2 כפות שמן זית ואת קוביות העוף, הפטריות המלח והפפריקה.
מערבבים ומטגנים עד להשחמה של קוביות העוף.
מסירים מהאש ומצננים.
מערבבים היטב את כל מרכיבי רוטב הויניגרט.
מרכיבים את הסלט
משלבים את הפסטה, הירקות הטריים, העוף והפטריות.
יוצקים את הרוטב ומערבבים.
מפזרים מעל פקאן קלוי וחמוציות.