פסטה פנה סיציליאנית

בימי קורונה אלו בהם אנו מרבים לבשל בבית מציע מותג ברילה מתכון קל להכנה ססגוני וטעים – מדובר במנת פסטה ססגונית ושופעת הכוללת חצילים, זוקיני ופלפלים), מוצרלה, ופסטו שמתווסף לקראת סוף ההכנה ומעניק טעם וארומה נפלאים למנה כולה

חומרים ל-4-6 מנות

1  חבילה פנה (500 גרם) כמו של ברילה

4  כפות שמן זית

1 חציל חתוך לקוביות

1  זוקיני חתוך לקוביות

1  פלפל אדום (או צהוב) חתוך לקוביות

3  כפות פסטו כמו של ברילה

100  גרם גבינת מוצרלה מגוררת (לא חובה)

צילום אנטולי מיכאלו

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.

במקביל מחממים מחבת גדולה או ווק עם שמן זית.

מקפיצים את קוביות החציל.

מוסיפים את הזוקיני ואחריו את הפלפל.

מקפיצים עד הזהבה.

מסננים את הפסטה.

מוסיפים אותה למחבת יחד עם ¼ כוס ממי הבישול, פסטו ומוצרלה (אם משתמשים).

מערבבים יחד על הכיריים עד שהגבינה נמסה.

מגישים מיד.

מומלץ להוסיף עוד כפית פסטו לכל מנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר