סלט פסטה עם רימונים תפוחים ודבש

בקערה גדולה מערבבים פסטה, תרד, נענע, תפוחי עץ ובצל. יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב. לפני ההגשה מפזרים למעלה את גרגרי הרימון והשקדים הקלויים. צילום אנטולי מיכאלו
השף הראשי של מותג הפסטה ברילה מציע מתכון מיוחד לראש השנה וחגי תשרי. מנת פסטה חגיגית המשלבת את סמלי החג: הרימון, התפוח והדבש. מתכון קל להכנה, טעים, מעשיר ומקשט את שולחן החג

מצרכים

1  חבילה (500 גרם) פסטה פרפלה כמו של ברילה

1  שקית עלי בייבי תרד

1  תפוח עץ מסוג גרני סמית (ירוק וחמצמץ)

1 בצל אדום

1 חופן עלי נענע

1  כוס גרגרי רימון

100 גרם שבבי שקדים קלויים (על מחבת יבשה)

לרוטב

1/3  כוס שמן זית

2 כפות חומץ יין לבן או חומץ תפוחים

1 כף דבש

1  כף שומשום קלוי

מלח ופלפל

צילום אנטולי מיכאלו

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים ומצננים.

מומלץ להוסיף מעט שמן זית לפסטה החמה, למניעת הידבקות.

חותכים את התפוח לרבעים, מנקים את הזרעים וחותכים לפרוסות דקות.

חותכים את הבצל האדום לחצי ופורסים לטבעות דקות.

מכינים את הרוטב

מכניסים יחד את כל הרכיבים למכל סגור או צנצנת.

מנערים עד לאיחוד החומרים.

מרכיבים את הסלט

בקערה גדולה מערבבים פסטה, תרד, נענע, תפוחי עץ ובצל.

יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב.

לפני ההגשה מפזרים למעלה את גרגרי הרימון והשקדים הקלויים – ומגישים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר