רכיבים
1 ברוקולי מאודה חתוך לקוביות
1 פרוסת כרוב אדום קצוצה דק
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
3 כפות תירס משומר
1 גזר פרוס
1 אורז מלא מבושל
50 גרם חמוציות קצוצות
50 גרם אגוזי קשיו
3 כפות שמן זית
מיץ מלימון אחד
מלח ופלפל לפי הטעם
פטרוזיליה טרייה
שומשום
לרוטב
2 כפות חמאת בוטנים
2 כפות רוטב סויה
1 כף סירופ אגבה
אופן ההכנה
מאדים את הברוקולי וחותכים לקוביות.
קוצצים דק את הכרוב האדום וחותכים את העגבנייה לקוביות. פורסים את הגזר להוספת מרקמים שונים.
קוצצים את החמוציות ומערבבים עם שאר הרכיבים. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב יחד.
יוצקים את כל הרכיבים לקערה גדולה.
מוסיפים שמן, מיץ לימון, מלח ופלפל.
מוסיפים את רוטב הבוטנים לאחר הרכבת הסלט.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה