רכיבים
4 כוסות קינואה
1 כוס חומוס מבושל או מקופסת שימורים
½ כוס בצל קצוץ
½ כוס פלפל אדום קצוץ
½ מלפפון קצוץ
פטרוזיליה קצוצה
כוסברה קצוצה
נענע קצוצה
חומץ
מיץ לימון
פלפל חריף קצוץ
שמן זית
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מבשלים את הקינואה ומצננים לחלוטין.
מכינים את הרוטב עם לימון, שמן, מלח, פלפל, פלפל חריף קצוץ, חומץ.
מוסיפים לו פטרוזיליה, כוסברה ונענע שנקצצו מראש.
מערבבים את הקינואה עם החומוס והירקות החתוכים.
יוצקים מלמעלה את הרוטב.
מערבבים היטב לפני ההגשה.
מתכונים יצירתיים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה