מערבבים בצנצנת את חומרי רוטב הויניגרט:
רבע כוס שמן זית
2 כפות מיץ לימון
כף אחת של רכז רימונים
כף חרדל אחת
כף דבש
מלח ופלפל שחור טחון טרי
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
פריסת השומר והשרייה במי קרח:
פורסים את השומר לאורכו עם "מנדולינה".
מכניסים לקערה גדולה עם מי קרח ל- 10 דקות.
ערבוב עלי הסלט:
מערבבים את השומר, צרור עלי רוקט, 2 אנדיב, כוס עלים שלמים של בזיליקום טרי.
הוספת הרוטב:
יוצקים לקערת הסלט את הויניגרט, ומערבבים.
הרכבת המנה:
מפזרים מעל הסלט רימון מפורק לגרגרים.