רכיבים לבצק עוגיות שוקוצ'יפס
240 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
200 גרם סוכר לבן
240 גרם סוכר חום כהה
4 גרם מלח ½ כפית)
120 גרם ביצים (2 יחידות XL)
420 גרם קמח מנופה
3 גרם אבקת סודה לשתייה (1/2 כפית)
150 גרם שוקוצ'יפס מריר
120 גרם שוקולד חלב קצוץ
100 גרם אגוזי פקאן קצוצים
אופן ההכנה
במיקסר עם וו גיטרה נקציף חמאה עם הסוכר הלבן והחום והמלח.
נוסיף את הביצים ואת הקמח מנופה עם אבקת הסודה לסירוגין.
נערבל רק עד שהמסה תהפוך לאחידה.
נוסיף את השוקולדים והפקאן הקצוץ.
נחמם תנור ל -165-170 מעלות.
נגלגל כדורי בצק של כ- 80-100 גרם.
נסדר ברווחים על גבי מגש ונייר אפייה.
נאפה כ- 10 דקות בהתאם לגודל העוגייה וסוג התנור.
העוגיות יישארו רכות ואפויות חלקית במרכזן בגמר האפייה.
נניח להתקרר בחוץ ונארוז בצנצנת עוגיות.