חומרים
280 גרם גבינת שמנת
200 מ"ל שמנת להקצפה
180 גרם שוקולד מומס (מריר או שוקולד אחר לבחירתכם)
180 גרם ביסקוויטים (וניל או שוקולד)
20 גרם אגוזים קצוצים
100 גרם חמאה
אופן ההכנה
הכנת הבסיס
במערבל מזון נטחן את הביסקוויטים והאגוזים עד קבלת מרקם דק.
נמיס את החמאה על אש קטנה.
נוסיף את פירורי הביסקוויטים עד קבלת תערובת אחידה.
בתבנית עוגה עגולה קפיצית נניח את תערובת הביסקוויטים והחמאה כבסיס לעוגה ונהדק היטב.
נניח במקרר בזמן שנכין את מלית העוגה.
הכנת המלית
נקציף 200 מ"ל שמנת להקצפה.
בקערה גדולה נערבב בתנועת קיפול את גבינת השמנת עם השמנת שהקצפנו.
נמיס את השוקולד ונוסיף אותו בהדרגה לתערובת הגבינה.
הרכבת העוגה
לאחר שהתערובת תתאחד ניצק אותה על בסיס הביסקוויט.
נכניס את העוגה למקרר להתייצבות.
נשאיר את העוגה במקרר לפחות ל-3 שעות לפני ההגשה.
ניתן לקשט עם פירורי שוקולד במגוון טעמים.