מרכיבים:
4 כפות גדושות שמן קוקוס
1 כוס סוכר קוקוס טחון דק
1 תרמיל וניל או כפית תמצית וניל איכותית
3 רבעי כוס קמח קוקוס
1 כוס פרג טחון טרי
1 כוס רסק תפוחים טבעי, לא ממותק
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מערבבים בקערה את השמן, סוכר הקוקוס, הווניל ורסק תפוחי עץ.
מוסיפים את קמח הקוקוס והפרג, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק בינונית משומנת קלות, ואופים כ- 40 דקות.
רומי חוכמה היא אירידיולוגית, נטורופתית ומאמנת לאורח חיים בריא