עוגת פרג מלא

חומרים לבצק:½ כוס סוכר100 גרם חמאה2 ביצים1 כוס קמחחומרים למלית:1/4 1 כוס סוכר1/4 1 כוס חלב100 גרם חמאה4 כוסות פרג4 כפות אגוזים טחונים½ לימון מגורדאופן ההכנה: הכנת הבצק: מעבדים את הסוכר והחמאה 2 דקות. מוסיפים בהדרגה את הביצים ולאחר מכן את הקמח. ממשיכם לעבד עוד מעט עד לאיחוד. שומרים בקירור. הכנת המילוי: מרתיחים את החלב, הסוכר, החמאה וגרידת הלימון. עם הגעה לטמפרטורת רתיחה מוסיפים את הפרג ומערבבים. לבסוף מוסיפים את האגוזים הטחונים. הרכבת העוגה: מרדדים את הבצק הקר לעובי ½ ס"מ, ומחלקים את המלית פרג לשניים. מניחים את מלית הפרג שחילקנו בצורת 2 גלילים בקוטר 7-8 על-גבי הבצק, ומעטרים בשארית הבצק בצורת "שתי וערב". אופים בתנור בטמפרטורת של °170 צלזיוס במשך כ-35 דקות. www.shemo.co.il

חומרים לבצק:
½ כוס סוכר
100 גרם חמאה
2 ביצים
1 כוס קמח

חומרים למלית:
1/4 1 כוס סוכר
1/4 1 כוס חלב
100 גרם חמאה
4 כוסות פרג
4 כפות אגוזים טחונים
½ לימון מגורד

אופן ההכנה:
הכנת הבצק:
 מעבדים את הסוכר והחמאה 2 דקות.
מוסיפים בהדרגה את הביצים ולאחר מכן את הקמח.
ממשיכם לעבד עוד מעט עד לאיחוד.
שומרים בקירור.

הכנת המילוי:
מרתיחים את החלב, הסוכר, החמאה וגרידת הלימון.
עם הגעה לטמפרטורת רתיחה מוסיפים את הפרג ומערבבים.
 לבסוף מוסיפים את האגוזים הטחונים.

הרכבת העוגה:
מרדדים את הבצק הקר לעובי ½ ס"מ, ומחלקים את המלית פרג לשניים.
מניחים את מלית הפרג שחילקנו בצורת 2 גלילים בקוטר 7-8 על-גבי הבצק, ומעטרים בשארית הבצק בצורת "שתי וערב".
אופים בתנור בטמפרטורת של °170 צלזיוס במשך כ-35 דקות.

www.shemo.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר