עופיון במילוי בשר ופירות יבשים

חומרים:6 עופיוניםלמילוי:300 גר' בשר טחון300 גר' פרגית טחונה (כרע עוף ללא העצם והעור)חצי כוס פיסטוק קלוףרבע כוס אגוזי מקדמיהחצי כוס שזיף מיובש חצי כוס מישמש מיובש1 ביצהכפית וחצי מלח ורבע כפית פלפל שחוררבע כפית בהרטאופן ההכנה:לחתוך את הפירות המיובשים לקוביות קטנות.לקצוץ את אגוזי המקדמיה באופן גס.לשים את כל מרכיבי המילוי בקערה ולערבב לתערובת אחידה. לקרר.למלא את העופיונים עם במילוי ולשים בתבנית אפיה.לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 30-40 דקות (תלוי בגודל העופיון).מומלץ להגיש לצד אורז פרא.

חומרים:
6 עופיונים

למילוי:
300 גר' בשר טחון
300 גר' פרגית טחונה (כרע עוף ללא העצם והעור)
חצי כוס פיסטוק קלוף
רבע כוס אגוזי מקדמיה
חצי כוס שזיף מיובש
חצי כוס מישמש מיובש
1 ביצה
כפית וחצי מלח ורבע כפית פלפל שחור
רבע כפית בהרט

אופן ההכנה:
לחתוך את הפירות המיובשים לקוביות קטנות.
לקצוץ את אגוזי המקדמיה באופן גס.
לשים את כל מרכיבי המילוי בקערה ולערבב לתערובת אחידה.
לקרר.
למלא את העופיונים עם במילוי ולשים בתבנית אפיה.
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 30-40 דקות (תלוי בגודל העופיון).
מומלץ להגיש לצד אורז פרא.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר