מצרכים ל-4 סועדים
½ ק"ג בשר טלה טחון
1 בצל לבן בינוני קצוץ דק
½ גזר קצוץ דק
½ גבעול סלרי קצוץ דק
3 שיני שום
1 כף תערובת חמשת התבלינים (לקנות)
1 כוס וחצי ציר עוף
3 כפות שמן סויה
3 כפות סויה
1 כפית פלפל שחור
1 כף מחית קארי ירוק
3 כפות רסק עגבניות
½ כוס חלב קוקוס
15 עלי נענע
15 עלי בזיליקום
1 כף בצל ירוק קצוץ
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
מטגנים בסיר עם השמן את הירקות, בצל , סלרי וגזר כ-10 דקות בלהבה בינונית.
מוסיפים 2 שיני שום ומטגנים 2 דקות נוספות.
מוסיפים בשר טחון ומטגנים 10 דקות עד שהנוזלים מתאדים.
מוסיפים את הציר, הסויה, חלב קוקוס, רסק עגבניות, מחית קארי ופלפל שחור.
מבשלים 20 דקות תוך כדי ערבוב.
להוסיף כל העלים פנימה, לערבב כדקה ולהגיש.
הגשה
מומלץ להגיש על מצע אורז או להקפצה עם אטריות אורז.
לקשט מעל עם עלי כוסברה.
מסעדת טאיה – 09-7728878