פאד לי

מומלץ להגיש על מצע אורז או להקפיץ עם אטריות אורז ולקשט מעל עם עלי כוסברה
מתכון של השף ירון שנבל למסעדת טאיה בקדימה. מתאים גם לפסח עם אטריות אורז

מצרכים ל- 4 סועדים

חצי ק"ג בשר טלה טחון

1 בצל לבן בינוני קצוץ דק

חצי גזר קצוץ דק

חצי גבעול סלרי קצוץ דק

3 שיני שום

1 כף תערובת חמשת התבלינים (לקנות)

כוס וחצי ציר עוף

3 כפות שמן סויה

3 כפות סויה

1כפית פלפל שחור

כף מחית קארי ירוק

3 כפות רסק עגבניות

חצי כוס חלב קוקוס

15 עלי נענע

15 עלי בזיליקום

1 כף בצל ירוק קצוץ

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

מטגנים בסיר עם השמן את הירקות, בצל , סלרי וגזר כ-10 דקות בלהבה בינונית.

מוסיפים שתי שיני שום ומטגנים 2 דקות נוספות.

מוסיפים בשר טחון ומטגנים 10 דקות עד שהנוזלים מתאדים.

מוסיפים את הציר, הסויה, חלב קוקוס, רסק עגבניות, מחית קארי ופלפל שחור.

מבשלים 20 דקות תוך כדי ערבוב.

מוסיפים את כל העלים פנימה ומערבבים כדקה.

הגשה

מומלץ להגיש על מצע אורז או להקפיץ עם אטריות אורז,

לקשט מעל עם עלי כוסברה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר