פאי ברי ואגסים עם נגיעות דבש ותימין

מניחים את פרוסות האגס והברי בין קפלי הבצק. מפזרים את פירורי הפיסטוקים. צילום Teka Studio
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון שמשלב טעמים מתוקים ומלוחים ומרקמים נעימים במאכל חורפי שמחמם את הלב והנשמה

רכיבים

2 אגסים

גבינת ברי

100 גרם חמוציות מיובשות

100 גרם פיסטוק

10-12 דפי בצק פילו

50 גרם חמאה מומסת

דבש

תימין טרי

צילום Teka Studio

אופן ההכנה

שוטפים ופורסים את האגסים הלא קלופים לפרוסות דקות.

חוצים כל פרוסה לחצי.

פורסים גם את גבינת הברי.

קוצצים את הפיסטוקים והחמוציות לפירורים בינוניים-קטנים.

מקפלים דף פילו אחד.

מקמטים אותו ל'אקורדיון' ומניחים אותו בתבנית תנור ששומנה קודם לכן.

חוזרים על הפעולה עם כל דף פילו עד שתחתית המגש מתמלאת. מברישים את דפי הפילו בחמאה מומסת.

מניחים את פרוסות האגס והברי בין קפלי הבצק.

מפזרים את פירורי הפיסטוקים.

אופים במשך 25-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות.

מוציאים מהתנור ומגישים עם תימין טרי ודבש מעל.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר