רכיבים עבור הקסדיות
טורטיות
1 חבילת גבינת ברי
150 גרם אוכמניות
60 גרם אגוזי פקאן
לזיגוג ולקישוט
30 גרם סוכר הדובדבן
1 כף סוכר חום
2 כפות חלב
אוכמניות
אופן ההכנה
פורסים את גבינת הברי ומניחים שלוש פרוסות מהן על הטורטיות.
מניחים שכבת אוכמניות מעל יחד עם כמה אגוזי פקאן קצוצים.
מניחים את הטורטיות האחרות אחת על השנייה.
מטגנים אותן על הגריל בזו אחר זו.
מכינים את הזיגוג על ידי ערבוב סוכר הדובדבן, סוכר חום וקינמון עם חלב עד לאיחוד.
הגשה
מגישים את הקסדיות חתוכות עם כמה אוכמניות מעל.
מזגגים לפי הטעם.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה