פבלובות קרם וניל ופירות יער

מילוי הפבלובה: מקציפים 500 מ"ל שמנת מתוקה, 2 כפות של פודינג ו- 1 כפית של מחית וניל טהור. את הקצפת מזלפים יפה בתוך הפבלובה ומעל מוסיפים פירות יער
הקונדיטורית רינת אלבז, בעלת קונדיטוריית 'רינוש' בצפת, מציעה מתכון לקינוח מיוחד בארוחות הפסח ובכלל: "השילוב של פבלובה, קרם ופירות יער יוצר שילוב בין מתיקות לחמיצות. קינוח אביבי מרענן"

חומרים למרנג שוויצרי

400 גרם חלבון ביצה

800 גרם סוכר

קורט מלח

אופן ההכנה

מבשלים על גבי בן מארי כ- 6 דקות עד שהסוכר נמס ומסירים מהאש.

לאחר מנוחה של כ- 10 דקות מקציפים את התערובת במהירות הגבוהה ביותר למשך 9 דקות עד קבלת מרנג יציב וחלק.

מזלפים בצורה הרצויה ואופים על 80 מעלות טורבו במשך כ- 5 שעות עד לייבוש מלא של המרנג.

בזמן האפייה כדאי להשאיר חריץ קטן בתנור בעזרת כף עץ כדי לאפשר לאדים לצאת החוצה ולעזור בייבוש המרנג.

מילוי הפבלובה

מקציפים 500 מ"ל שמנת מתוקה, 2 כפות של פודינג ו- 1 כפית של מחית וניל טהור.

את הקצפת מזלפים יפה בתוך הפבלובה, ומעל מוסיפים פירות יער.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר