חומרים למרנג שוויצרי
400 גרם חלבון ביצה
800 גרם סוכר
קורט מלח
אופן ההכנה
מבשלים על גבי בן מארי כ- 6 דקות עד שהסוכר נמס ומסירים מהאש.
לאחר מנוחה של כ- 10 דקות מקציפים את התערובת במהירות הגבוהה ביותר למשך 9 דקות עד קבלת מרנג יציב וחלק.
מזלפים בצורה הרצויה ואופים על 80 מעלות טורבו במשך כ- 5 שעות עד לייבוש מלא של המרנג.
בזמן האפייה כדאי להשאיר חריץ קטן בתנור בעזרת כף עץ כדי לאפשר לאדים לצאת החוצה ולעזור בייבוש המרנג.
מילוי הפבלובה
מקציפים 500 מ"ל שמנת מתוקה, 2 כפות של פודינג ו- 1 כפית של מחית וניל טהור.
את הקצפת מזלפים יפה בתוך הפבלובה, ומעל מוסיפים פירות יער.