פוזילי ללא גלוטן עם קרמבל ברוקולי

רכיבים:1 חבילה צינורות ללא גלוטן "ברילה"5 שיני שום קלופות ופרוסות דק1/3 כוס שמן זית מעולה4 יחידות פלפל אדום יבש2 תפרחות ברוקולי1 כוס שמן לטיגוןאופן ההכנה:מרתיחים 5 ליטר מים בסיר גדול.מוסיפים כף שטוחה של מלח ואת ראשי הברוקולי. מבשלים עד שמתרכך (כך שמזלג עובר בנוחות בגזע).מוציאים מהמים ומעבירים לצלחת. בסיר קטן מחממים את שמן הזית, מוסיפים את פרוסות שיני השום ומטגנים עד להזהבה קלה. מוסיפים את פרחי הברוקולי, מטגנים ומפוררים באמצעות מזלג, עד שנוצרים פירורים עבים. בסיר גדול מרתיחים 5 ליטר מים, מוסיפים כפית מלח ואת הפסטה. מבשלים לפי ההוראות שעל האריזה, ושומרים חצי כוס ממי הבישול. בינתיים מניחים את השמן לטיגון בסיר קטן.מוסיפים את הפלפל האדום (נקי מגרעינים), ומטגנים כדקה בחום נמוך, מוציאים ומתבלים בקורט מלח.מוסיפים את הפסטה לפירורי הברוקולי.יוצקים חצי כוס מנוזלי הבישול, מבשלים דקה נוספת ומעבירים לצלחת הגשה. מניחים מעל את הפלפלים המטוגנים ומגישים מיד.צילום אסף אמברם

רכיבים:
1 חבילה צינורות ללא גלוטן "ברילה"
5 שיני שום קלופות ופרוסות דק
1/3 כוס שמן זית מעולה
4 יחידות פלפל אדום יבש
2 תפרחות ברוקולי
1 כוס שמן לטיגון

אופן ההכנה:
מרתיחים 5 ליטר מים בסיר גדול.
מוסיפים כף שטוחה של מלח ואת ראשי הברוקולי.
מבשלים עד שמתרכך (כך שמזלג עובר בנוחות בגזע).
מוציאים מהמים ומעבירים לצלחת.
בסיר קטן מחממים את שמן הזית, מוסיפים את פרוסות שיני השום ומטגנים עד להזהבה קלה.
מוסיפים את פרחי הברוקולי, מטגנים ומפוררים באמצעות מזלג, עד שנוצרים פירורים עבים.
בסיר גדול מרתיחים 5 ליטר מים, מוסיפים כפית מלח ואת הפסטה.
מבשלים לפי ההוראות שעל האריזה, ושומרים חצי כוס ממי הבישול.
בינתיים מניחים את השמן לטיגון בסיר קטן.
מוסיפים את הפלפל האדום (נקי מגרעינים), ומטגנים כדקה בחום נמוך,
מוציאים ומתבלים בקורט מלח.
מוסיפים את הפסטה לפירורי הברוקולי.
יוצקים חצי כוס מנוזלי הבישול, מבשלים דקה נוספת ומעבירים לצלחת הגשה.
מניחים מעל את הפלפלים המטוגנים ומגישים מיד.

צילום אסף אמברם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר