מצרכים
500 גרם פילה ברמונדי חתוך לפרוסות עבות (7-8)
4 כפות שמן
2 בצלים
5 שיני שום
2 גמבה אדומה
1 גמבה ירוקה
צ'ילי אדום קצוץ
½ כוס צ'ילי מתוק
½ כוס צ'ילי חריף
לימון
לבלילה
150 גרם קורנפלור
150 מ"ל מים
1 ביצה
1 כפית אבקת אפייה
קורטוב של פלפל לבן
½ כפית מלח
אופן ההכנה
משרים את הדגים בכלי עם מים ולימון בערך 10 דקות ומסננים.
טורפים את מרכיבי הבלילה וטובלים את הדגים.
מטגנים במחבת עמוקה את חתיכות הפילה 2 דקות מכל צד ומניחים בתבנית.
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים שום, גמבה ירוקה ואדומה, צ'ילי אדום קצוץ, רוטב צ'ילי מתוק וחריף.
מבשלים כ-5 דקות.
יוצקים את הרוטב על הדגים שבתבנית.
מכניסים לתנור שחומם ל- 220 מעלות במשך 15 דקות.