חריימה ברמונדי

מטגנים את הדגים במעט שמן ושמים בצד. בנפרד מטגנים את הפלפל צ'ומה, לימון, עמבה, ומוסיפים את שאר חומרי הטעם. צילום הדס ניצן
מתכון של השף אליעזר לויה לקידום צריכת דג הברמונדי. מיועד ל-4 מנות

מצרכים

4 פילה ברמונדי

צנצנת קטנה של פלפל צ'ומה

צנצנת קטנה של לימון כבוש

צנצנת קטנה של עמבה

כוס גרגירי חומוס מבושלים

כפית זרעוני קימל

פלפל חריף קצוץ גס

כף מלח ים

כף פפריקה גרוסה

6 שיני שום קצוץ

אופן ההכנה

מטגנים את הדגים במעט שמן ושמים בצד.

בנפרד מטגנים את הפלפל צ'ומה, לימון, עמבה, ומוסיפים את שאר חומרי הטעם.

מניחים את הדגים במחבת ומוסיפים כוס מים.

מבשלים 10 דקות (לא יותר, כדי שהדג לא יתייבש).

מוסיפים את החומוס כשהוא חם ומגישים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר