קציצות סלמון טרי

שמים בקערה את כל מרכיבי הקציצות. מערבבים עד קבלת עיסה אחידה. יוצרים כדורים קטנים ומעבירים למקרר ל-30 דקות
אתר 'שוק הדגים' מציע מתכון לקציצות סלמון טרי שיכולות להחליף את הגפילטע פיש בפסח וטובות כל השנה. זמן הכנה: 12 דקות, זמן עבודה: 25 דקות, קושי: קל

חומרים

600 גרם נטו פילה סלמון טחון

4 שיני שום קצוצות

1 כוס כוסברה קצוצה

¼ כוס פירורי לחם או קמח מצה

1 ביצה

1 כף שטוחה כמון

1 כף פפריקה מתוקה

1 כפית פלפל שחור גרוס

1 כפית מלח

לרוטב

6 כפות שמן זית

5 שיני שום פרוסות

1 גמבה אדומה, חתוכה לרצועות דקות

2 פלפלים ירוקים חריפים חצויים לאורך

2 עגבניות מרוסקות (ניתן להשתמש ב-1/2 כוס עגבניות משומרות מרוסקות)

1 כף גדושה פפריקה מתוקה

½ כף צ'ילי גרוס יבש

1 כפית מלח

2 וחצי כוסות מים

½ כוס בזיליקום קצוץ

אופן ההכנה

שמים בקערה את כל מרכיבי הקציצות.

מערבבים עד קבלת עיסה אחידה.

יוצרים כדורים קטנים ומעבירים למקרר ל- 30 דקות.

בסיר בינוני מוזגים מעט שמן זית עד כיסוי התחתית.

מטגנים את השום, הגמבה והפלפל החריף כ-4 דקות תוך ערבוב (נזהרים שהשום לא יישרף).

מוסיפים את העגבניות המרוסקות והתבלינים של הרוטב.

מערבבים ומוסיפים מים.

מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.

מכניסים את הקציצות לרוטב הרותח.

מפזרים את הבזיליקום מעל.

מבשלים כ-25 דקות בכיסוי חלקי.

לאתר שוק הדגים

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר