פילה ברמונדי עטוף בעלי בננה על הגריל

אם אין עלי בננה אפשר לעטוף את הדג בנייר אפיה ולסגור ברדיד אלומיניום. צילום הדס ניצן
מתכון של הדס ניצן היוצא משגרת התיבול המוכר והקבוע עם עיטוף הדג בעלי בננה לצד פלחי אננס להשלמת הסטייל האקזוטי

מצרכים

דג ברמונדי בגודל בינוני, מפולט

אננס בשל בינוני

עלי כפיר-ליים

שמן זית

פלפל שחור

מלח

שורש ג'ינג'ר

גבעולי למון גראס

עלי בננה

צילום הדס ניצן
צילום הדס ניצן

אופן ההכנה

חותכים כל פילה ל -2-3 נתחים

שוטפים את עלי הבננה, ובעזרת מספריים או סכין מכינים יריעות בגודל פי 3 מגודל הדג.

מניחים את פילה הדג על עלה הבננה, יוצקים מעט שמן זית ובוזקים פלפל שחור ומלח.

מניחים פרוסה דקה של ג'ינג'ר, ומעליה עלה של כפיר-ליים.

דופקים מעט על גבעול הלמון גראס ומניחים על הדג.

מכסים בפרוסת אננס.

סוגרים את עלה הבננה ו"תופרים" אותו בעזרת קיסמי עץ דקים.

צולים 3-4 דקות מכל צד על הגריל.

הערה

אם אין עלי בננה אפשר לעטוף את הדג בנייר אפיה ולסגור ברדיד אלומיניום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר