מצרכים
דג ברמונדי בגודל בינוני, מפולט
אננס בשל בינוני
עלי כפיר-ליים
שמן זית
פלפל שחור
מלח
שורש ג'ינג'ר
גבעולי למון גראס
עלי בננה
אופן ההכנה
חותכים כל פילה ל -2-3 נתחים
שוטפים את עלי הבננה, ובעזרת מספריים או סכין מכינים יריעות בגודל פי 3 מגודל הדג.
מניחים את פילה הדג על עלה הבננה, יוצקים מעט שמן זית ובוזקים פלפל שחור ומלח.
מניחים פרוסה דקה של ג'ינג'ר, ומעליה עלה של כפיר-ליים.
דופקים מעט על גבעול הלמון גראס ומניחים על הדג.
מכסים בפרוסת אננס.
סוגרים את עלה הבננה ו"תופרים" אותו בעזרת קיסמי עץ דקים.
צולים 3-4 דקות מכל צד על הגריל.
הערה
אם אין עלי בננה אפשר לעטוף את הדג בנייר אפיה ולסגור ברדיד אלומיניום.