מצרכים ל-4 מנות
6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים למקלות (או צ׳יפס מוכן לטיגון)
700 גרם פילה דג קוד חתוך לנתחים
1 כוס תערובת נאגטס כמו של מאסטר שף
כ-2/3 כוס בירה או סודה
1 כפית אבקת שום
1 כפית פפריקה
1 כפית אורגנו
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מתחילים מהכנת הבלילה לדגים
שמים בקערה כוס תערובת לציפוי נאגטס.
מתבלים באבקת שום, פפריקה ואורגנו.
מוסיפים ½ כוס בירה או סודה – הבלילה צריכה להיות במרקם של תערובת פנקייקס. במידת הצורך מוסיפים בירה או סודה.
סמוך להגשה
מחממים שמן לטיגון עמוק.
טובלים את נתחי הדג בבלילה.
מעבירים לשמן החם ומטגנים 8-5 דקות או עד הזהבה.
במקביל מטגנים גם את הצ׳יפס עד הזהבה מלאה ומוציאים למסננת.
הגשה
מגישים את נתחי הדג והצ׳יפס עם ממרחים לפי הטעם.