פיש אנד צ'יפס

טובלים את נתחי הדג בבלילה. מעבירים לשמן החם ומטגנים 8-5 דקות או עד הזהבה. במקביל מטגנים גם את הצ׳יפס עד הזהבה מלאה ומוציאים למסננת
לחובבי דגים וצ'יפס מציעים מומחי המותג הקולינרי מאסטר שף מתכון למנה יפה קלילה וטעימה במיוחד

מצרכים ל-4 מנות

6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים למקלות (או צ׳יפס מוכן לטיגון)

700 גרם פילה דג קוד חתוך לנתחים

1 כוס תערובת נאגטס כמו של מאסטר שף

כ-2/3 כוס בירה או סודה

1 כפית אבקת שום

1 כפית פפריקה

1 כפית אורגנו

שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה

מתחילים מהכנת הבלילה לדגים

שמים בקערה כוס תערובת לציפוי נאגטס.

 מתבלים באבקת שום, פפריקה ואורגנו.

מוסיפים ½ כוס בירה או סודה – הבלילה צריכה להיות במרקם של תערובת פנקייקס. במידת הצורך מוסיפים בירה או סודה.

סמוך להגשה

מחממים שמן לטיגון עמוק.

טובלים את נתחי הדג בבלילה.

מעבירים לשמן החם ומטגנים 8-5 דקות או עד הזהבה.

במקביל מטגנים גם את הצ׳יפס עד הזהבה מלאה ומוציאים למסננת.

הגשה

מגישים את נתחי הדג והצ׳יפס עם ממרחים לפי הטעם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר