פלחי תפוחי אדמה צלויים בשמן זית ורוזמרין

המרכיביםתפוחי אדמה בינוניים חתוכים לרבעים2 בצלים פרוסים לטבעותראש שום טריענף רוזמריןכפית תבלין גריל עוףרבע כפית פפריקה מתוקהשמן זיתחצי כוס ציר עוף חם אופן ההכנה מסדרים את פלחי תפוחי האדמה בתבנית אפייה. ממיסים את התבלינים בציר העוף החם ויוצקים על תפוחי האדמה.מוסיפים את שיני השום וטבעות הבצל. יוצקים מעל מעט שמן זית, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה. מסירים את נייר הכסף, מוסיפים את ענף הרוזמרין ומעלים לחום של 200 מעלות למשך כרבע שעה נוספת עד להזהבה וריכוך של פלחי תפוחי האדמה.

המרכיבים
תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לרבעים
2 בצלים פרוסים לטבעות
ראש שום טרי
ענף רוזמרין
כפית תבלין גריל עוף
רבע כפית פפריקה מתוקה
שמן זית
חצי כוס ציר עוף חם

אופן ההכנה
מסדרים את פלחי תפוחי האדמה בתבנית אפייה.

ממיסים את התבלינים בציר העוף החם ויוצקים על תפוחי האדמה.

מוסיפים את שיני השום וטבעות הבצל.

יוצקים מעל מעט שמן זית, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.

מסירים את נייר הכסף, מוסיפים את ענף הרוזמרין ומעלים לחום של 200 מעלות למשך כרבע שעה נוספת עד להזהבה וריכוך של פלחי תפוחי האדמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר