פסטה אבוקדו

מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון למי שמחפשים דרכים חדשות לשלב את האבוקדו בתפריט – פסטה אבוקדו שעושה כבוד לפרי הירוק

רכיבים

3 אבוקדו

10 עלי בזיליקום טרי

2 כפיות של שמן זית כתית

1 שן שום

מלח

פלפל

2 כפיות מיץ לימון

400 גרם פסטה

 

אופן ההכנה

בשלו את הפסטה המועדפת עליכם בסיר עם מים עד שירתחו לזמן שמצוין על האריזה.

להכנת רוטב האבוקדו

חיתכו את האבוקדו לחצי.

הסירו את הגרעין ורוקנו אותו מהקליפה.

חיתכו אותו לחתיכות.

בכוס בלנדר שימו את חתיכות האבוקדו, שמן זית, מיץ לימון, עלי בזיליקום, שן שום המקולפת, מלח ופלפל.

ערבבו עד שתקבלו רוטב אחיד וקרמי.

השלמת המנה

צקו את רוטב האבוקדו מעל הפסטה המבושלת.

קשטו בכמה עלי בזיליקום.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר