מצרכים
400 גרם פסטה בצורת טליאטלה
150 גרם ממרח פסטו ירוק
3 כפות שמן זית
300 גרם תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
100 גרם שעועית ירוקה דקה
100 גרם אפונה טרייה
100 גרם בייבי ברוקולי
100 מ"ל שמנת לבישול
מלח ופלפל לפי הטעם
פרמזן לקישוט
בזיליקום לקישוט
אופן ההכנה
נבשל את הפסטה במים רותחים מומלחים למשך 10 דקות
על אש קטנה נחמם שמן במחבת.
נוסיף את קוביות תפוחי האדמה ונבשל 2-3 דקות עד הזהבה.
נבדוק בעזרת מזלג שתפוחי האדמה רכים.
נוציא אותם מהמחבת ונניח אותם בצד.
לאחר סינון נניח את הפסטה במחבת בו בישלנו את תפוחי האדמה.
בסיר נפרד נרתיח מים ונוסיף את השעועית, האפונה והברוקולי למשך 3-5 דקות.
נסנן את המים.
נוסיף למחבת עם הפסטה את ממרח הפסטו והשמנת.
ניתן לפסטה להתבשל בתוך התערובת עד לציפוי אחיד.
נוסיף את תפוחי האדמה והירקות הירוקים.
נערבב הכול עד קבלת תערובת אחידה.
נתבל לפי הטעם.
נקשט במעט פרמזן ובזיליקום.