רכיבים
5 כפות פולי סויה
1 פלפל אדום
1 בצל
1 גזר
2 כוסות רוטב עגבניות
1 כף אבקת שום
עשבי תיבול
חבילת פסטה לבחירתכם
מלח ופלפל לפי טעם
שמן זית
שמרי בירה
עלי רוקט
אופן ההכנה
מכסים בקערה את פולי הסויה במים חמים למשך 20 דקות על מנת להרטיב אותם.
מסננים ומניחים בצד.
במחבת מטגנים את הגזר, הבצל והפלפל הקצוצים דק.
כשהירקות מזהיבים מוסיפים את פולי הסויה המסוננים, אבקת שום, מלח ופלפל.
מבשלים למשך 10 דקות.
מוסיפים את רוטב העגבניות ועשבי התיבול.
מבשלים עוד 10 דקות כדי שהטעמים ישתלבו.
מרתיחים את הפסטה לבחירתכם במי מלח חמים ומסננים לאחר מכן.
הגשה
מגישים את הפסטה חמה עם מצקת בולונז ירקות, שמרי בירה מפוזרים ורוקט טרי.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה