מצרכים
פסטה פנה כשרה לפסח
4 כפות שמן זית – 4 כפות
שן שום פרוסה
10 עגבניות שרי צלויות בתנור בחום גבוה עם שמן זית, מלח דק וסוכר
110 מ"ל ציר ירקות או מים
100 מ"ל רוטב עגבניות מקופסה
8 זיתי קלמטה ללא גלעין
100 גרם קוביות חציל מטוגן
מלח ופלפל שחור לתיבול
חופן עלי בזיליקום
אופן ההכנה
לחלוט את הפסטה פנה במים רותחים כ-3 דקות.
לשים במחבת שמן זית ופרוסות שום טרי.
לחמם את המחבת כדי להפיק טעמים מהשום, 10 עגבניות שרי צלויות ו-110 מ"ל ציר.
לצמצם ולהוסיף רוטב עגבניות.
להוסיף את הפסטה ולבשל יחד.
לתבל במלח ופלפל.
להוסיף שמן זית או ציר לחיבור הרוטב.
להוסיף כף זיתי קלמטה מגולענים ו-8 קוביות חציל מטוגן.