חומרים (4 מנות):
8 יח' צלעות טלה
מלח גס
פלפל שחור
½ חבילה פטרוזיליה קצוצה
½ חבילה כוסברה קצוצה
4 שיני שום כתושות
פלפל אדום חריף 1 קצוץ דק לא חובה
מיץ לימון מלימון 1
1 כף סוכר
6 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
מומלץ להכין לילה לפני: להכנת רוטב הצ'ימיצ'ורי נערבב את הפטרוזיליה, כוסברה, שיני השום, פלפל חריף, מיץ לימון, סוכר, שמן, ½ כפית מלח ומעט פלפל שחור.
נדליק את המנגל ונניח את צלעות הטלה על הרשת תוך כדי המלחה ופלפול הנתחים.
נצלה את הצלעות במשך 4 דקות מכל צד, ונחזור שוב על הפעולה (סה"כ 4 פעמים). חשוב לדעת כי צלעות טלה הן בשר רך מאוד שאינו דורש בישול ארוך, ולכן נעדיף את שיטת הרוטציה.
כשהצלעות מוכנות נמזוג 2 כפות מרוטב הצ'ימיצ'ורי על כל צלע, ונגיש חם לשולחן.
נובה אירועים, ביתן הארצות 4, נמל ת"א. 03-5447750, 1-800-333-432
צילום דניאל לילה