קבב ברמונדי על מצע סלט שעועית שחורה

יוצרים קציצות וצולים על גריל פחמים או במחבת. צילום הדס ניצן
אם נמאס לכם להכין דגים ברוטב, בתנור או במחבת, הנה מתכון קליל של השף אליעזר לויה שכל אחד יכול להכין בבית . קבב ברמונדי קריספי ועסיסי עם טעם עדין שהופך אותו למעדן

מצרכים ל-4 מנות

8 פילה ברמונדי

1/2 קילו שעועית שחורה שהושרתה 24 שעות במים קרים

1 פלפל צהוב

1 פלפל אדום

1 פלפל חריף ירוק

1 חבילת כוסברה קצוצה

6 צנוניות פרוסות דק

½ חצי אבוקדו חתוך לקוביות

2 כפות סוכר

3 כפות שמן קנולה

3 כפות חומץ

1 כף מלח ים

3 שיני שום קצוץ

1 כף בהראט קובה

אופן ההכנה

שעועית

מבשלים את השעועית ומוסיפים את כל חומרי הטעם עם השעועית.

רצוי להניח 24 שעות במקרר.

קבב ברמונדי

טוחנים קילו פילה ברמונדי.

מוסיפים בצל לבן שלם, חבילת פטרוזיליה וחבילת נענע.

מוסיפים לקבב 3 כפות שמן זית, 3 כפות פירורי לחם, 3 שיני שום קצוצות, כף מלח וכף בהראט קובה.

יוצרים קציצות.

צולים על גריל פחמים או במחבת.

הגשה

מגישים על סלט שעועית קר.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר