קבב ים-תיכוני

מתכון ל-10 קציצות קבברכיבים:1/2 ק"ג בשר טחון טרי "אדום אדום"3/4 כפית מלח1/2 כפית סוכר1/2 כפית פלפל שחור גרוס1/2 כפית כמון1/2 כפית כוסברה יבשה טחונה1 שן שום גדולה כתושה50 גר' צנובר קצוץ גסאופן ההכנה:זמן הכנה לפני בישול 10 דקות, זמן טיגון אוצלייה בהתאם למידת ההכנה הרצויה.מערבבים את כל רכיבי הבשר לתערובת אחידה.מכינים 10 קציצות קבאב מאורכות ומצנניםבמקרר (לכשעה לפני הצלייה על האש))לטיגון: מוזגים כ- 4 כפות שמן למחבת חם(רצוי במחבת עם תחתית עבה).מטגנים על להבה בינונית- גבוהה עד לקבלת השחמה יפה משני הצדדים.לצלייה על האש: מניחים את הקבב על גבי הרשת וצולים עד לדרגת ההכנה הרצויה. במהלך הצלייה מסובבים את הקבב מדי פעם לקבלת צלייה אחידה מכל הצדדים. חשוב לשמור על מידת חום בינונית נמוכה.

מתכון ל-10 קציצות קבב

רכיבים:
1/2 ק"ג בשר טחון טרי "אדום אדום"
3/4 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כמון
1/2 כפית כוסברה יבשה טחונה
1 שן שום גדולה כתושה
50 גר' צנובר קצוץ גס

אופן ההכנה:
זמן הכנה לפני בישול 10 דקות, זמן טיגון או
צלייה בהתאם למידת ההכנה הרצויה.

מערבבים את כל רכיבי הבשר לתערובת אחידה.
מכינים 10 קציצות קבאב מאורכות ומצננים
במקרר (לכשעה לפני הצלייה על האש))
לטיגון: מוזגים כ- 4 כפות שמן למחבת חם
(רצוי במחבת עם תחתית עבה).
מטגנים על להבה בינונית- גבוהה עד לקבלת השחמה יפה משני הצדדים.
לצלייה על האש: מניחים את הקבב על גבי הרשת וצולים עד לדרגת ההכנה הרצויה.
במהלך הצלייה מסובבים את הקבב מדי פעם לקבלת צלייה אחידה מכל הצדדים.
חשוב לשמור על מידת חום בינונית נמוכה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר