חומרים ואופן ההכנה
מכניסים ישירות לשייקר:
5 מ"ל מיסטרל ג'ין
2 מ"ל סירופ פירות פסיפלורה
4 מ"ל מיץ לימון
4 מ"ל מיץ אננס
מוזגים לכוס מעל קרח כתוש.
מקשטים באננס מיובש ובחצי פסיפלורה.
להשיג בטיב טעם, בחנויות מובחרות ובמסעדות
מכניסים ישירות לשייקר:
5 מ"ל מיסטרל ג'ין
2 מ"ל סירופ פירות פסיפלורה
4 מ"ל מיץ לימון
4 מ"ל מיץ אננס
מוזגים לכוס מעל קרח כתוש.
מקשטים באננס מיובש ובחצי פסיפלורה.
להשיג בטיב טעם, בחנויות מובחרות ובמסעדות