קוקטייל תות שמפיין

מוזגים את סירופ המונין לכוס שמפנייה ומוסיפים את הקאווה. צילום גליה אבירם
רשת מסעדות ההמבורגריםBBB מציעה מעניקה מתכון לקוקטייל חגיגי של תות שמפיין המתאים למאורע חגיגי או לאירוח חורפי. הקוקטייל מוגש במסעדות הרשת במהלך חודשי החורף

מצרכים למנה אחת של קוקטייל

15 מ"ל סירופ מונין תות

15 מ"ל סאואר מיקס

180 מ"ל קאווה צינזאנו

2 תותים שטופים – אחד חתוך לרבעים, השני על שפת הכוס לקישוט

 צילום גליה אבירם

צילום גליה אבירם

אופן ההכנה

מוזגים את סירופ המונין לכוס שמפנייה.

מוסיפים את הקאווה.

חותכים את התותים לרבעים ומניחים בתחתית הכוס.

את התות השלם חותכים בתחתיתו לחצי, כמעט עד הסוף.

שמים אותו על שפת הכוס לקישוט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר