קינוח בריא עם חלבון

חותכים תפוח או אפרסק או פרי אחר ומניחים מעל היוגורט הקפוא. צילום הרבלייף/שאטרסטוק
הרבלייף מציעה לקיץ קינוח מצנן שניתן לאכול ללא נקיפות מצפון. מתאים למי שנמצאים בדיאטה ובתהליך ירידה במשקל, ובטוחים שקינוחים הם מחוץ לתחום בשבילם עד שנשברים

מצרכים

יוגורט דל קלוריות (בכל טעם)

2 כפות אבקה להכנת משקה בתוספת ויטמינים ומינרלים, כמו פורמולה 1 בטעם וניל של הרבלייף (אפשרי גם בטעם שוקו)

פרי שאוהבים (חצי תפוח, חצי אפרסק,  תותים, כף פירות יער)

2 קוביות שוקולד מריר 85%

3 כפות חלב אורז או שקדים

אופן ההכנה

מערבבים את היוגורט עם 2 כפות האבקה להכנת משקה.

מקפיאים את היוגורט לחצי שעה עד 45 דקות.

חותכים תפוח או אפרסק או פרי אחר ומניחים מעל היוגורט הקפוא.

ממיסים 2 קוביות שוקולד מריר 85% עם מעט חלב אורז שקדים עד שמתקבל שוקולד חם ונוזלי.

יוצקים אותו מעל הגלידה עם הפרי.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר