מצרכים
יוגורט דל קלוריות (בכל טעם)
2 כפות אבקה להכנת משקה בתוספת ויטמינים ומינרלים, כמו פורמולה 1 בטעם וניל של הרבלייף (אפשרי גם בטעם שוקו)
פרי שאוהבים (חצי תפוח, חצי אפרסק, תותים, כף פירות יער)
2 קוביות שוקולד מריר 85%
3 כפות חלב אורז או שקדים
אופן ההכנה
מערבבים את היוגורט עם 2 כפות האבקה להכנת משקה.
מקפיאים את היוגורט לחצי שעה עד 45 דקות.
חותכים תפוח או אפרסק או פרי אחר ומניחים מעל היוגורט הקפוא.
ממיסים 2 קוביות שוקולד מריר 85% עם מעט חלב אורז שקדים עד שמתקבל שוקולד חם ונוזלי.
יוצקים אותו מעל הגלידה עם הפרי.