מצרכים ל-4 קינוחים אישיים
Alpro 4 מעדני קוקוס כמו של
100 גרם אגוזי מקדמיה או לוז
כפות סוכר2
50 גרם שוקולד מריר מגורד
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-175 מעלות.
מפזרים אגוזים על תבנית עם נייר אפייה.
מפזרים מעל האגוזים סוכר וצולים בתנור עד להזהבה-השחמה של האגוזים.
מוציאים מהתנור ומשאירים להצטננות מלאה.
מרסקים את האגוזים בעזרת מערוך או פטיש עץ.
מחלקים את שברי האגוזים בין 4 כוסות קינוח.
יוצקים מעל האגוזים מעדן קוקוס לכל כוס.
מפזרים שוקולד מגורר ומגישים.