מתאים לחמישה עד שישה סועדים.
החומרים
5 עלי לזניה טריים.
500 גרם גבינת סנט מור.
50 גרם פרמז'ן.
300 גרם ריקוטה.
100 גרם צפתית.
10 גרם פלפל צ'ילי.
15 גר' בזיליקום.
20 גר' שום כתוש.
200 גר' פלפלים קלויים.
הוראות ההכנה
מגררים את כל הגבינות בפומפיה או מפוררים ומערבבים את כל שאר המרכיבים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
חותכים את עלי לזניה בגודל רצוי( מומלץ 6*4) וממלאים בתערובת הגבינות ומגלגלים.
מניחים על תבנית משומנת.
מכניסים לתנור בחום של 150 מעלות לכ-30 דקות.
ניתן להקרים ברוטב עגבניות וגבינת מוצרלה ופרמז'ן מעל.