לזניה זוגית

אופים כ- 25 דקות בחום של 180 מעלות. לאחר מכן הופכים על מגש הגשה, מסדרים עלי בזיליקום ומפזרים מעל פרמזן מגורר. צילום אפיק גבאי
מתכון של אינס ינאי עבור מותג הפסטה ברילה ללזניה זוגית בתבנית אינגליש קייק – רצוי מסיליקון. המתכון קל, מהיר ונוח להכנה.

מצרכים

חצי חבילת עלי לזניה כמו של "ברילה"

200 גרם גבינת ריקוטה

100 גרם מוצרלה מגוררת

300 גרם תרד קצוץ דק

חצי כוס בזיליקום קצוץ דק

2 שיני שום כתושות

1 צנצנת רוטב נפוליטנה

כפית מלח

כפית פלפל שחור

1 מכל שמנת לבישול

קמצוץ אגוז מוסקט

להגשה

100 גרם פרמזן מגורר

עלי בזיליקום שלמים

אופן ההכנה

מבשלים את עלי הלזניה במים רותחים ומניחים על נייר אפייה משומן מעט, אחד ליד השני.

בקערה עמוקה מערבבים יחד תרד, בזיליקום, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, שמנת לבישול, ריקוטה ומוצרלה.

בתבנית אינגליש קייק מסיליקון או מרופדת נייר אפייה, מניחים 3 כפות רוטב נפוליטנה.

מרפדים את התבנית בעלי לזניה כך שבלטו כלפי חוץ.

מניחים על העלים ממלית הגבינות והתרד.

מניחים 3 כפות רוטב ומניחים שוב 2-3 עלי לזניה.

חוזרים על הפעולה ומסיימים בעלי לזניה שעליהם יתרת הרוטב.

עוטפים בנייר אלומיניום ואופים כ- 25 דקות בחום של 180 מעלות.

הגשה

הופכים על מגש הגשה.

מסדרים עלי בזיליקום ומפזרים מעל פרמזן מגורר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר