מצרכים
חצי חבילת עלי לזניה כמו של "ברילה"
200 גרם גבינת ריקוטה
100 גרם מוצרלה מגוררת
300 גרם תרד קצוץ דק
חצי כוס בזיליקום קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
1 צנצנת רוטב נפוליטנה
כפית מלח
כפית פלפל שחור
1 מכל שמנת לבישול
קמצוץ אגוז מוסקט
להגשה
100 גרם פרמזן מגורר
עלי בזיליקום שלמים
אופן ההכנה
מבשלים את עלי הלזניה במים רותחים ומניחים על נייר אפייה משומן מעט, אחד ליד השני.
בקערה עמוקה מערבבים יחד תרד, בזיליקום, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, שמנת לבישול, ריקוטה ומוצרלה.
בתבנית אינגליש קייק מסיליקון או מרופדת נייר אפייה, מניחים 3 כפות רוטב נפוליטנה.
מרפדים את התבנית בעלי לזניה כך שבלטו כלפי חוץ.
מניחים על העלים ממלית הגבינות והתרד.
מניחים 3 כפות רוטב ומניחים שוב 2-3 עלי לזניה.
חוזרים על הפעולה ומסיימים בעלי לזניה שעליהם יתרת הרוטב.
עוטפים בנייר אלומיניום ואופים כ- 25 דקות בחום של 180 מעלות.
הגשה
הופכים על מגש הגשה.
מסדרים עלי בזיליקום ומפזרים מעל פרמזן מגורר.